Entamőba fertőzés |

Amőba fogyás

Tartalom

  Agyhártyagyulladásnak hitték, mire kiderült az igazság, már késő volt.

  amőba fogyás arlington fogyás jeannette pa

  A 9 éves Hally Yust egy nap, ahogy máskor is, elment úszni. Nem sokkal később meghalt. A kansasi kislány halálát egy agyevő amőba okozta — írja a Fox4kc.

  amőba fogyás teljes test rutin a fogyáshoz

  A gyereket agyhártyagyulladás gyanújával szállították kórházba, az ott elvégzett tesztekből viszont kiderült, az előzetes feltételezésekkel ellentétben egy extrém agresszív amőba támadta meg a szervezetét. Kifejtette: ez a fajta édesvízi amőba tavakban és folyókban található meg, veszélyesebb a meleg, nyári hónapokban, a melegebb vizekben könnyebben szaporodik.

  Emellett le kell szögezni, még így is egy igen ritkán előforduló fertőzésről van szó. A fertőzés tünetei jellemzően öt nap elteltével jelentkeznek, a tünetek fejfájás, láz, émelygés, nyakfájás és zavartság lehetnek.

  amőba fogyás sota fogyás arlington

  Az USA-ban kevesebb mint jelentett ehhez hasonló eset volt az elmúlt évtizedekben. A kilenc éves kislány a amőba fogyás kansasi áldozata az agy-evő amőbának.

  amőba fogyás hogyan lehet testzsírt égetni a mellkason

  A helyi egészségügyi intézet tájékoztatása alapján a fertőzés nem terjed emberről emberre, és egy megfelelően tisztított medencében nem lehet elkapni — írja a Weather.