Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag - Fogyókúra | Femina - Multi slim csepp

Chaser fogyás

Tartalom

  Ez kissé bonyolultabb Ugyanis én is okosban akartam olcsó procit, és gondoltam, minek nekem achaser fogyás a as majdnem ugyanaz.

  chaser fogyás

  De sajna nem így van. Játékoktól nagyban függ, de az újabb játékok többségénél rendesen tud dobni az anno általam is mihasznának vélt SMT. Számomra is furcsa volt amúgy, mert ha megnézem akármilyen játékok alatt a magok terheltségét, akkor azt látom, hogy sosincs az az eset, hogy pl. Aztán megtaláltam a választ egy leírásban, miszerint az SMT a feladatütemezővel karöltve ugyebár azt csinálja, hogy ha valamire várnia kell egy chaser fogyás, akkor a futó program ok igénye szerint elindít rajta egy olyan műveleti szálat, ami viszont haladhatna előrébb ha van szabad erőforrás még.

  chaser fogyás

  Tehát tulajdonképpen sokkal jobbá, hatékonyabbá tudja tenni egy olyan program futását, ami úgy is van megírva, azaz igényli a több szálat mert nagyon jól párhuzamosított a programkód. Ezért tud lényegesen gyorsabb lenni a megfelelő programokkal amint amert azok a logikai szálak nagyon jól tudnak jönni bizonyos helyzetekben.

  Nyilván, ettől még a as egy nagyon jó processzor, de relatíve kicsi az árkülönbség a ashoz képest talán 10k lehetés ezt a difit véleményem szerint már a jelenben is nagyon meg tudja hálálni a rendszer, a jövőben meg még jobban.

  chaser fogyás