28 napos Figu Active diéta program profi csomag, Body Missio

Figu diéta. Figu diéta termékek | Aloe webshop

A shake-ek, a levesek, a müzli és a szeletek gyorsan elkészíthetők.

Kapcsolat Fogyni varázslat? Ha kellőképpen motivált vagy, és csak a hatékony támogatás hibádzik, ne is keress tovább! Leld kedved a diétában és meglátod, a fogyókúra nem is olyan nehéz.

Kiegészítő termékek: A Pro Balance és figu diéta Protein ital — kiegészítő termékek támogatják a diétádat, ellátnak a megfelelő tápanyagokkal és segítik az izomépítést. A diétás teakeverék hozzájárul a kalóriaszegény folyadékbevitelhez.

Értékelések

Személyi tréner: online elérést biztosítunk a személyi tréneredhez heti tervekkel, finom receptekkel, súlyméréssel, közösséggel és fogyás nyakról videókkal.

Az LR partnerségről Az LR Health and Beauty nem csak kiemelkedő minőségű termékeket kínál az emberek számára, de egyedi karrierlehetőséget is nyújt.

Az alacsony vércukorszint miatt éhség érzetünk lesz, így ismét valami szénhidrát dús élelmiszer után nyúlunk.

De hogyan és miért legyen valaki LR partner? Az első és legfontosabb dolog, amit az LR ajánl, az a szabadság. Ha LR partner vagy, a magad ura lehetsz.

figu diéta 30 napos karcsúsító comb kihívás

A saját ütemedben építheted fel az üzletedet, magad oszthatod be az idődet, akkor és ott dolgozol, ahol akarsz. A második nagyon fontos dolog, hogy kedvezményes Partner áron juthatsz hozzá a termékekhez.

figu diéta karcsú gyors fogyás 3 hét alatt

Ha ez még nem hangzik elég csábítóan, akkor érdemes azt is figyelembe venned, hogy ezek nem akármilyen termékek, hanem kiváló minőségű német termékek, amelyeket nyugodt szívvel ajánlhatsz bárkinek, mert nem fognak cserben hagyni.

LR Partnerként egy megbízható márkához adod a neved.

Ha ez még mindig nem lenne elég, érdemes szót ejteni a kedvezményes árról, ugyanis nem egy elhanyagolható kedvezményről beszélünk. Hogyan regisztrálhatsz?

Figuactiv a 28 napos diéta program egy összetett megoldás a gyors és könnyű súlyvesztéshez és a súly megtartásához! Body Mission program Neked is sikerülni fog! A szenvedések nélküli fogyókúra nem álom többé. A teljes körű Body Mission programmal könnyedén betarthatod az újévi fogadalmad: a Figuactiv termékek meghatározott adagjai és a hatékony fitness tippek motiválnak majd, hogy elérd a célod. Ez a Te éved lesz!

Ha tennél egy próbát a termékekkel, megvásárolhatod az alap induló csomagot Ft-ért. Itt már a kedvezményes partner ár vonatkozik rád és szabadon válogathatod össze a termékeket.

figu diéta zsírégető webinar

Emellett ajándék marketing anyag csomagot is kapsz, melynek tartalma 1 db Collection és 1 db árlista, 1 db LR Wörld és 1 db árlista, 1 db partner jelentkezési figu diéta, 1 db Turbókid szórólap. Ha üzletben gondolkodsz, érdemes a Profi indulócsomagot választanod. Ennek tartalma 3 db Collection és 1 db árlista, 3 db LR Wörld és 1 db árlista, 10 db partner jelentkezési lap, LR üzleti terv és Karrier áttekintése, LR Career Plan, Névlista, Aloe Vera figu diéta koncentrátum, propolisz krém, elsősegély sprayAloe Vera speciális ápolás szórólap, Aloe Vera Moments értékesítési segédlet, Starbox, Starbox brosúra, 5 db Turbókid szórólap, 10 db Zeitgard szórólap, 10 db Lifetakt szórólap, 10 db Aloe via szórólap.

figu diéta fogyás politikája

Valamint válogass ft értékben melyeket kedvezményes partner áron kaphatsz meg. Amennyiben a leírtak felkeltették az érdeklődésedet, várunk a csapatunkba!