Fogyjunk közösen!!!!, Szükségem van fogyás ihletet

Fogyjunk közösen

fogyjunk közösen

Kinek sikerült? Ugyanis ilyenkor egész délután azt éreztem, hogy még mindig ennem kéne gyümölcsöt, rágcsát, snacket, bármit.

fogyjunk közösen

Viszont, ha reggelizem, nem csak úgy fogyjunk közösen falatot, hanem megadva a módját az étkezésnek, akkor nem volt szükségem köztes falatozásra. Jöhet rántotta, tükörtojás vagy lágytojás, a ham and eggs pedig hétvégén jelenti a reggeli fénypontját.

fogyjunk közösen

Az egészséges táplálkozás jegyében a felvágottakat igyekszem a minimális mértékűre csökkenteni. Nyilvánvaló, hogy az évszázados, házi módszerekkel készült, levegőn szárított sonka egy lapon sem zsírégetők miatt lefogy az élelmiszeripar húskészítményeivel, azonban Serrano-t sem fogok minden áldott nap reggelizni.

A zabkását pedig bármikor meg tudom enni.

fogyjunk közösen

Számtalan módon lehet fogyjunk közösen, szinte bármilyen gyümölcsöt elvisel, mégis a bogyós gyümölcsök közül az áfonya, a málna illik leginkább hozzá, de meg lehet bolondítani banánnal, almával, körtével. Az elkészítés annyira egyszerű, hogy még egy rohanós hétköznap reggelen is idő lehet rá szakítani.

fogyjunk közösen

Egy adag zabpelyhet 4 dkg felöntünk dupla mennyiségű folyadékkal, ami lehet önmagában víz, keverhetjük fele-fele arányban a tejet és a vizet, vagy készíthetjük tejjel, mandula- vagy kókusztejjel. A kimért mennyiségű zabpelyhet a folyadékkal együtt felteszem lassú tűzre, és gyakori kevergetés mellett kb. Amikor látszik, hogy magába szívta az összes folyadékot, leveszem a tűzről, belekeverek egy-két teáskanálnyi mézet vagy eritritet, beledobom a gyümölcsöt, és várok még 5 percet, hogy összeálljanak az ízek.

Szívfacsaró vallomás: Így tudta meg az Edda-tábor, hogy Kun Peti elhunyt

Ha annyira rohanós a reggel, hogy ennyire sincs idő, akkor előző este natúr joghurtba keverem bele a zabpelyhet, beteszem a hűtőbe, reggel pedig csak belenyomom a mézet, hozzárakom a gyümölcsöt, és ehetem is, vagy a kedvenc áfonyás müzlimre öntök egy kis tejet, állni hagyom percet, amit aztán lezárt pohárba magammal is vihetek.