Smartsports Diéta gyógyszer nettó vényköteles tabletta Diéta fogyni szerint

Fogyni szerint

Tartalom

  A pluszkilók nem egyik pillanatról a másikra, hanem hosszú hónapok, és évek alatt kúsznak fel.

  fogyni szerint

  Ahhoz, hogy egészséges keretek között szabaduljon meg tőlük valaki, ehhez is időre van szükség. Ma már számos diéta közül válogathat az ember, amelyek gyors fogyással kecsegtetnek, ezeknek azonban számos hátulütője lehet.

  fogyni szerint

  Hiszen aki rapid módon szabadul meg a súlyfeleslegtől, annál hiába szaladnak fogyni szerint a kilók, az eredmény nem lesz tartós, mi több, a leadott kilók gyorsan visszatérnek: ezt nevezik jojóeffektusnak. Ha visszatérsz a diéta után a korábbi életviteledhez, a kiéheztetett szervezet és a masszív koplalás elkerülhetetlenül a kilók gyorsabb visszakúszásához vezet, mivel a kóros kalória- vagy tápanyagmegvonás miatt a szervezet éhező módba lép, és nekiáll energiát raktározni.

  Hány kilót szabad fogyni egy hónap alatt? Sokan szeretnének akár 10 kilótól is megszabadulni egyetlen fogyni szerint leforgása alatt, ez azonban csak hatalmas - akár 50 kilós - súlyfeleslegnél valósulhat meg.

  fogyni szerint

  Az Amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ táplálkozási szakértői és dietetikusai szerint a pluszkilók gyors leadása elkerülhetetlenül a kilók visszakúszásához vezet, a tartós eredmény elérése érdekében csak fokozatosan érdemes fogyni.

  A szakemberek az optimális fogyást ezért heti 0, kilóban állapítják meg, ez egy hónap alatt kilót jelent.

  fogyni szerint

  Ilyen tempóban lehet úgy fogyni, hogy a leadott kilók jó eséllyel később se térjenek vissza. Tegyük fel, ha valaki heti szinten fél kiló zsírtól szeretne megszabadulni, kalóriadeficitre lesz szüksége, hiszen ennyi kalóriát tartalmaz fél kiló zsír. Egy napra lebontva ez nagyjából kalória mínusz elérését jelenti, a többletkalória egy része táplálkozásból, a másik része testmozgásból adható le.

  fogyni szerint