Fogyás - visualgo.hu

Fogyás 32837. Mintaétrend

Tartalom

  fogyás 32837

  Fogyás Kosárba Derwent akvarell ceruza oriental blue Egy másfél évszázados ceruzagyártási tapasztalattal rendelkező brit cég professzionális rajzeszköze, egy különleges tulajdonságú, művészi minőségű ceruza. A ceruza anyaga - a vízfestékhez hasonlóan - vízzel elmosható, így különleges hatásokat érhetünk el vele.

  fogyás 32837

  Használható száraz vagy nedves papíron egyaránt. Rajzlapnak ragasztószalaggal felfeszített akvarellpapír ajánlott. A hagyományos rajztechnika mellett, rá is kaparhatjuk finoman egy szike segítségével vagy vizes ecsettel, akár fel is fröcskölhetjük a fogyás anyagát a már előre benedvesített papírral.

  fogyás 32837

  A ceruzát soha ne mártsuk vízbe, mert a felszívódó víztől a faanyag károsodhat. A Derwent ceruzákhoz tartozó gyártói termékkatalógust angol nyelven az alábbi linken letöltheted: A katalógusban és az alábbi fotón a készletben lévő ceruzák színeit is megtekintheted.

  fogyás 32837

  A termék elnevezésénél meghagytuk az fogyás 32837, Derwent fogyókúrás szobor szín megnevezést a könnyebb beazonosíthatóság végett. A termék bruttó tömege körülbelül 10 gr.

  fogyás 32837

  Az árucikk megrendelési azonosító száma: DERWENT Készletállapot: a termék általában raktáron van, esetleges fogyás esetén a szállítás munkanapon belül teljesíthető.