A gyűrűm forog! Miért és miért

Fogyás ujjméret. A gyűrűm forog! Miért és miért

Meglepő módon nem sokkal azután, hogy megvoltam, elvesztettem az összes súlyomat, visszatértem a súlyomhoz fontés ugyanazokat a ruhákat viseltem, mint a terhesség előtt.

fogyás ujjméret

Megdöbbentem ezen, mert minden, amit olvastam, azt mondta, hogy a csípőd kiszélesedik, és arra számítottam, hogy a ruhám nem teljesen egyezik meg, ha egyáltalán, de helyette a csülköm kitágult fogyás ujjméret nőtt! A terhességem végén nem tudtam viselni a gyűrűimet, és egyébként is aprók voltak.

Se te bloqueó temporalmente

Tehát amikor végre újra viseltem őket, miután meglett a babám, azt hiszem, csak azt hittem, hogy korábban ilyen szorosak voltak. De ami rájött, hogy ez nem így van, az az, hogy karácsonyra készítek egy RHR-t, és padlón állapítottam meg, hogy az ujjam nagysága majdnem és 8 a csülök miatt!

Valójában ez egy 8,5-ös első dolog volt reggel, majd később lement egy 8. Az eljegyzési gyűrűm 7-es, és az esküvőm alkalmával a jobb kezemen viseltem.

mikor és hogyan készítsünk kisebb gyűrűt méretezés nélkül

Igen, némi erőfeszítésbe került a feljutása, de sikerült. Most nem tudom rávenni a jobb ujjamra - sőt, nem tudom túljutni a csuklóm tövén.

fogyás ujjméret

Még a bal kezem is nagyobb lett, és olyan nehéz fel- és levenni a gyűrűt. Olyan durva.

Nagyon gyakori probléma, amikor az eljegyzési gyűrű forog vagy csúszik az ujján.

A gyűrűm teljes sávja karátnyi mikropávás gyémánt felett van, így a méret felnövése nem lehetséges, mivel ez az összes követ veszélyeztetné. Annak ellenére, hogy a csülköm olyan nagy, ha már vége a nősi, férfias csülkömnek, a gyűrűm örökké fogyás ujjméret a halmozás segített egyeseknek.

fogyás ujjméret

A kérdésem ez: felróhatom-e ezt a furcsa jelenséget a terhességre? Tapasztalt még valaki ilyesmit?

Félreértés ne essék, a fiam minden bizonnyal megérte, és százszor megismételném. Azt hiszem, arra is kíváncsi vagyok, hogy van-e remény a terhesség előtti visszatérésre a nagyméretű ujjakhoz Lol MrsSparkleBee13 6 évvel ezelőtt Esküvő: A bal gyűrűsujjam 3,5, a jobb gyűrűsujjam 4, Az eljegyzési gyűrűt az egész terhességem alatt viseltem, de ez azért van, mert a gyűrűm lányom fogyásának segítésének módjai méretű volt.

Most már más a gyűrűm, és ha újra teherbe esnék, semmiképp sem tudnám viselni őket, mert 3,5 évesek.

Szeretné tudni a gyűrű viselésének legrosszabbul őrzött titkát? В

Tudom, hogy idősebb korodban a csülök nagyobbak lehetnek. Például 20 éves koromban a gyűrűméretem 3 volt. Most 27 vagyok, és az ujjaim nem lettek nagyobbak, de a csülköm mindenképpen.

fogyás ujjméret

Anyukámnak mindig olyan apró ujjai voltak, mint nekem fiatal korában, most 7,5-ös méretet visel. Tehát azt hiszem, ez normális. Ezt a választ 6 évvel ezelőtt MrsSparkleBee13 módosította.