Fogyás verseny útján

Fogyás verseny

Print - hirdetés - Bemutatjuk Önöknek azt a két szerencsést, akik részt vehetnek a 12 héten át tartó, Új testben új élet című fogyókúraversenyükön.

Éhezők viadala

Személyi edző, pszichológus és masszőr segíti majd a hölgyek munkáját a három hónap alatt. A cél nem más, mint megszabadulni a plusz kilóktól, és végre úgy tekinteni a tükörre, mint egy kedves, jó barátra. Ehhez természetesen leginkább a hölgyek elszántságára van szükség.

sötét kakaós fogyókúrás mellékhatás

Rajtuk múlik minden. Mi megadunk számukra minden segítséget, és ha ők képesek kitartóak maradni, akkor biztosan meglesz a munkájuk eredménye.

fogyni üzemanyag- fogyasztás

És most lássuk a hölgyeket: Lukács Anita Anna 25 éves, centiméter magas és 98 kilogramm. Számos különböző diétával próbálkozott már, voltak kisebb sikerei is, de aztán a kilók valahogy mindig visszakúsztak rá.

Verseny előtt fogyás. Zsírégető kalauz

Fogyókúrás teákat is fogyasztott egy időben, de ezek kevésbé bizonyultak a számára hatásosnak. Anita célja, hogy egészségesen éljen a jövőben. Életmódot szeretne váltani, helyzetét azonban nehezíti, hogy inzulinpumpás cukorbeteg. Reméli, személyi edzőjével megtalálják azt a módszert, amely hosszú távon működőképes lehet a fogyás verseny.

  1. Tudtad, hogy az emberek újévi fogadalmának többsége egészséggel kapcsolatos?
  2. Fogyás alapjai
  3. Jelentős súlycsökkenés 2 hét alatt
  4. A fogyás előtti étrend a verseny előtt Verseny előtt fogyás.
  5. Ha fogyás, akkor PAS!

Kolarovszki Nóra személyi edző segítségével a nyárra akár 20 kilótól is megszabadulhat. Lukács Anita Anna Szijjártó Julianna 35 éves, centiméter magas és 75 kilogramm. Julianna élete során mindig is súlyfelesleggel küzdött.

Verseny és fogyás

Többször sikerült fogynia akár kilót is, de sajnos sohasem tudta hosszútávon megtartania az eredményt. Kisfia születése után rajta maradtak a kilók, 5 éven át a mérlege 98 kg-ot mutatott.

Juliannánál prediabétesz, magas vérnyomás és magas pulzus alakult ki, ezekre gyógyszereket is kapott, aztán betegségei miatt életmódot váltott. Tíz hónap alatt sikerült 24 kg-ot fogynia, de még így sem elégedett önmagával.

keto diéta jelentése

Szeretne még 15 kilogrammtól megszabadulni, és a fogyás mellett formálódni is. Szijjártó Julianna A két hölgy állapotfelmérése megtörtént. Megvannak az adatok, a kilók és a centik felírva, remélik, ezek a számok hamarosan csak emlékek lesznek.

berberine fogyás előtt és után

Személyi edzőjük, Kolarovszki Nóra a jövő hét folyamán elkészíti számukra a személyre szabott edzésterveket és étrendet. Aztán indulhat a munka! Megvolt az fogyás verseny találkozás személyi edzőjükkel Március 1-jén már új ételekkel a hűtőben, új alapanyagokkal a spájzban indul a hét.

Fogyás verseny útján

És a hölgyeknek be kell iktatniuk a mindennapi mozgást is a hétköznapjaikba. Anita és Julianna lelkesen készül a kihívásra. Mindent megtesznek majd azért, hogy három hónap múlva, azaz június elején, a nyári szezon kezdetén már a vágyott formában léphessenek az utcára.

fogyókúra abs lazada

Videós összeállításunkat keresse minden hétvégén az OrosCafén.