Account Options

Ryan fogyás

Honnan ismerheted? Karrierjét a Hillside című sorozat indította el, amitől olyan filmekig vezetett az út, mint a Ná Honnan ismerheted? Karrierjét a Hillside című sorozat indította el, amitől olyan filmekig vezetett az út, mint a Nász-ajánlat, a Mindenképpen talán, az X-Men Kezdetek: Farkas, Adventureland — Kalandpark, Káoszelmélet vagy a Zöld lámpás.

tea gyors fogyás pro ana

Mitől olyan szívdöglesztő? A cm magas színész kedves, természetes srác, aki a filmvásznon is gyakran alakít ilyen típusú férfiakat. Párját, Blake Lively-t a Zöld lámpás forgatásán ismerte meg, és beszélgetéseikből gyorsan szerelem, majd házasság lett.

tengely fogyás Nashville

Ryan egyébként nem feleségével edz, hanem személyi edzőjével, Bobby Stormmal, akinek nincs nehéz dolga, hiszen a színész szinte minden mozgásformát szeret a futástól a hasizom-erősítő gyakorlatokig.

Az egészséges étrend betartása sem okoz számára nehézségeket, mert nagyon fegyelmezett típus.

milyen gyorsan veszít a zsírból

Ryan fogyás galéria megtekintéséhez kattints a képre! Tudtad róla?

Kapcsolódó cikkek

Ryan imád utazni, a repüléstől viszont fél. Ennek az az oka, hogy egyszer ejtőernyőzni ment, ahol az ernyője nem nyílt ki az első próbálkozáskor. Szerencsére másodjára sikerült kinyitnia, de ez az eset nagyon mély nyomokat hagyott benne.

ragasztócsomagolás segítségével lefogy