('515') # 6613

516 fogyás

Bejelentkezés Az I. Mari néni és Bözsi néni is fogyni szeretne.

  1. A legjobb 15 fogyókúra tipp - Fogyókúra - visualgo.hu
  2. A 8 órás diéta - bármit ehetsz, a lényeg az időzítés MME Ennek a módszernek a lényege, hogy szinte mindent ehetsz, ám egyáltalán nem mindegy, hogy mikor!
  3. Mari néni és Bözsi néni is fogyni szeretne.

A nagyobb motiváció érdekében figyelemmel kísérik egymás testsúlyának alakulását. Az adatokat minden hétfőn rögzítik a fogyi.

516 fogyás

A fájl sorai rendre Mari néni majd Bözsi néni tömegét tartalmazzák kg-ban egészre kerekítve az egymást követő heteken egy szóközzel elválasztva. A fájl legfeljebb egy év 53 hét adatait tartalmazza.

Készítsünk fogyokura néven programot az alábbiak szerint.

516 fogyás

Minden esetben írassuk ki a feladat számát is. Olvassuk be és tároljuk el az adatokat. Kérjük be egy hét sorszámát, majd írassuk ki, hogy ezen a hétfőn hány kilogramm 516 fogyás a két hölgy.

Вы временно заблокированы

Írjuk ki a képernyőre, hogy hány olyan hét volt, amikor Mari néni tömege meghaladta Bözsi néniét. Számítsuk ki, hogy mennyi volt a mérés ideje alatt Bözsi néni átlagos tömege. Az eredményt két tizedesjegy pontossággal írassuk ki a képernyőre.

Vizsgáljuk meg, hogy melyik héten volt Mari néni tömege a legnagyobb.

Ha több ilyen hét is volt, akkor 516 fogyás írassuk ki a képernyőre. Keressük meg, hogy mikor csökkent az előző héthez képest az egyik, illetve a másik hölgy tömege. Az eredményt egy-egy szóközzel elválasztva a következő formában írassuk ki a csokken. Írjuk egy táblázatban a képernyőre, hogy adott tömegeket mely heteken mért Mari néni.

516 fogyás

Például: A táblázatban csak azok a tömegek szerepeljenek, amelyeket ténylegesen el is ért Mari néni. Beküldendő egy tömörített i

516 fogyás