Magyar−angol nagyszótár

Karcsúsító kardok

Az FDA jóváhagyta, mi a legjobb étrend a súlycsökkenéshez. A jelenlévő újságírók többsége visszhangozta.

Uma Thurman nemcsak gyönyörű, karcsúsító kardok mostanában nagyon boldog is, hiszen a svájci-magyar származású Arpad Busson-nal a közelgő esküvőjüket tervezgetik. Umának az Ethan Hawke-kal kötött előző házasságából már két gyermeke van: Maya […] A harmincnyolc éves színésznő buddhista filozófiával foglalkozó édesapja jól választott, amikor a lányát Umának keresztelte — ez ugyanis eredetileg a szépség indiai istennőjének neve.

További cikkeink a témában

Umának az Ethan Hawke-kal kötött előző házasságából már két gyermeke van: Maya tíz, Roan pedig hat éves. A szülés után a színésznő nagyon keményen megdolgozott azért, hogy karcsú alakját visszanyerje — egy filmes szerződése miatta erre mindenképpen szüksége volt. Bár a Kill Bill forgatása óta már évek teltek el, Uma Thurman még mindig nádszálkarcsú.

Derék formázás 1

Eláruljuk, hogyan tartja magát formában a színésznő! Uma karcsúságának titka Uma Thurman sokáig vegetáriánus volt, és egy időben a makrobiotikus étrendet is kipróbálta — azaz csak nyers, feldolgozatlan élelmiszereket evett. A Kill bill forgatása alatt a népszerű sztárdietetikus, Jackie Keller segítségével fogyott: tíz hét alatt több mint 25 kilót adott le!

karcsúsító kardok

Persze amikor teheti, Uma is lazít egy kicsit a szigorú étrenden — a kedvencei az olasz ételek és a csokis keksz. Amíg a Kill bill-re készült, Uma rengeteget edzett.

karcsúsító kardok

Heti öt napon keresztül reggel kilenctől délután ötig az edzőteremben volt, ahol főleg taposógépet használt, súlyzózott, és nyújtógyakorlatokat végzett. Az edzőtermi sportokon kívül Uma sok minden mást is szívesen kipróbál: szeret sétálni, lovagolni, télen pedig síelni és snowboardozni jár. Uma egyébként a távol-keleti harcművészetek szerelmese, így a színésznő szabadidejében a szamuráj kard használatát tanulja.

karcsúsító kardok

Uma szerint a fittség megőrzésében nem a választott edzésforma, hanem a rendszeresség a legfontosabb. Még karcsúsító kardok nem is sportolsz rendszeresen, mozogj minél többet — például, menj ki a szabadba egy tíz-tizenöt perces sétára, amikor csak teheted!

Képek forrása: Profimédia.